Fem saker som upplevs hundvandrare borde förstå

vad varje hundvandrare borde veta

Om du startar ett hundvandringsföretag finns det bara specifika saker du borde veta, eller hur? Jag har satt ihop min lista över saker som varje Canine Walker borde veta, men jag skulle på samma sätt vilja höra från dig. Om du är en hundvandrare, husdjursitter eller fitnessinstruktör eller om du någonsin har anställt en av dessa proffs, vad skulle du lägga till i listan?

1. Du antar att du blir bevakad.

Som en erfaren Canine Walker antar du att det alltid finns möjlighet att någon har installerat en “Nanny Cam” eller någon annan typ av videokamera i hemmet. Människor kan till och med placera GPS -prylar på sina hundar för att se till att hundarna går. Detta är inte ett problem för dig, eftersom du tar din uppgift på allvar oavsett om någon “tittar på”. Du behandlar också kundens hus såväl som bostads- eller kommersiella egendom med respekt.

2. Du förstår att någon kan vara i hemmet.

Du knackar varje gång du går in i en klients hus eftersom du förstår förr eller senare kommer någon att vara hus så bra som det är finaste att inte bara pråma på den personen. Förr eller senare kommer du fortfarande att gå in på något obekvämt trots att du knackade, men det är för ytterligare ett inlägg. ?

3. Du förstår att inte döma husdjursägare.

Om du startar ett hundvandringsföretag bör du arbeta med en rad husdjursägare såväl som många av dem inte kommer att behandla sina hundar exakt den metod du behandlar din. Det är ok. Hundar erbjuder med det. De anpassar sig. Hanvandrare utnyttjas till olika hundträningskrage samt matar olika dieter samt disciplinering eller glädjande specifika beteenden. Så länge hunden är nöjd såväl som säker, upptäcker du att acceptera och acceptera att vi alla behandlar hundar på ett annat sätt och vanligtvis är det OK.

4. Du är alltid lugn såväl som att hantera på promenader.

Du är alltid på vyn för andra hundar, men du är inte spänd eller orolig för det. Du förstår att hålla koppeln lös såväl som att lugnt göra en “U-sväng” vid behov. Även om hunden du går är reaktiv på andra hundar, skulle ingen förstå det eftersom du är före spelet och alltid undviker stressiga möten. Du förstår att noggrant dock blockera den hund som du går från att slå på andra hundar genom att använda din kropp. Du förstår också exakt hur man bryter ögat kommer i kontakt med mellan hundar. Allt detta är andra naturen. Du behöver inte tro på det.

5. Du förstår betydelsen av att hålla kontakten med klienter utan att vara irriterande.

Du upptäcker att kolla in varje klient. Vissa väljer en text efter varje promenad, liksom du är glad att göra det. Vissa gillar att se ett foto. Vissa vill höra exakt hur långt du gick, andra bryr sig bara om exakt hur hunden uppförde sig. Vissa vill bara förstå att deras hundar är nöjda och vårdade. You change to every client, keeping in touch with each private to match that person’s comfort level.

I’m sure there are lots of other things expert canine walkers ought to know, however these are a few of the most essential to me.

Whether you are a canine walker or not, what would you add to the list?

Get regular suggestions on exactly how to begin a canine walking business!