Våra favoritleksaker från Jackson Galaxy Collection av Petmate

Detta inlägg sponsras av Petmate och innehåller affiliate -länkar*

De bästa kattleksakerna är utformade för att engagera din kattens naturliga instinkter. De efterliknar byten och tillåter din katt att gå igenom den fulla “jakt, fånga, döda” -sekvensen de skulle uppleva i naturen. Och vem är bättre att designa kattleksaker än Cat Daddy själv, Jackson Galaxy?

I sin banbrytande bok, Total Cat Mojo: The Ultimate Guide to Life With Your Cat, vill Jackson att kattvaktare ska förstå att inuti varje housecat lever en “rå katt”, driven av instinkter lika forntida som arten själv. Om vi ​​verkligen vill bygga bättre relationer med våra katter, måste vi förstå denna aspekt av kattens sätt att vara i världen. Lämpligt spel är en stor del av att hjälpa våra katter att uttrycka sin “mojo.”

Vi har granskat flera av leksakerna i Jackson Galaxy Collection av Petmate. Idag rundar vi upp några av våra favoriter. Det här är leksaker som Allegra och Ruby spelar med konsekvent.

Jackson Galaxy Ground and Air Prey Wands

Interaktiva trollstavar är ett av de bästa sätten att spela med katter. De engagerar inte bara sin naturliga jaktinstinkt, de tillåter också ett underbart sätt att binda med din katt. Mark- och luftbyten är designade med en teleskopande trollstav och utbytbara leksaker. Oavsett om dina katt gynnar möss eller andra skurande critters eller tycker om sig själv som en fågeljägare, gör dessa kvalitetsstavar roliga för både katt och mänskliga. Bonus: Klippet är utformat för att enkelt byta ut fästen. Inga fler trasiga naglar!

Allegra: Jag gillar Air Prey Wand. Jag stöter som en graciös panter för att fånga fjädrarna!

RUBY: Jag är en mark byte flicka. Musies har ingen chans när jag är i huset!

Jackson Galaxy Air and Ground Prey Wands är tillgängliga från PetMate.

Jackson Galaxy Butterfly Ball

Jackson Galaxy Butterfly Ball ger visuell underhållning för din katt. Leksaken använder sensoraktiverad åtgärd för att ställa in fjärilen som fladdrar i bollen, som tappar in din kattens naturliga instinkter för att observera och spåra byten. Bollen vägs vid basen så medan den vinglar när dina katter slår på den, förblir den fortfarande upprätt.

Allegra: Jag gillar att sitta och titta på för att försöka ta reda på vart fjärilen går innan jag slår på det.

Ruby: Allegra, du är en wuss! Bara stöta och se vad som händer!

Jackson Galaxy Butterfly Ball är tillgänglig från Amazon och Petmate.

Jackson Galaxy Go Fish

Jackson Galaxy Go Fish Cat Toy Puzzle Toy låter din katt fiska efter godis! Detta matpussel är utformat för att tillfredsställa din kattens jaktinstinkt och hålla henne mentalt stimulerad. Silikonfiskarna är avtagbara för rengöring och basen är diskmaskin säker. Basen har gummifötter för att minimera rörelsen på hårda golv.

Allegra: Jag är verkligen smart och jag lyckades få godbitar från den här leksaken riktigt snabbt. Och sedan satte mamma in mer. Göra!

Ruby: Jag tror inte att jag borde behöva arbeta för godis.

Jackson Galaxy Go Fish Toy är tillgänglig från Amazon och PetMate.

Galaxspiral

Konceptet med Galaxy Spiral är inget nytt: en boll inuti en rund spår, en repande dyna i mitten. Men eftersom den är designad av Cat Daddy Jackson Galaxy själv, är det ganska mycket garanterat att ha några speciella inslag som de andra versionerna inte har. Galaxy Spiral tillfredsställer Cat’s instinktuella jaktkörning genom att skapa en rolig “gömma” -upplevelse. I stället för bara en vanlig boll är bollen inuti spiralen en rörelseaktiverad LED -boll som blinkar.

Allegra: Det här är så kul! Vi kan leka med det tillsammans, Ruby!

Ruby: Wee! Se upp Allegra, här kommer bollen!

Galaxy Spiral är tillgänglig från Petmate och från Amazon. Den levereras i lila, blå, grön och orange. (Observera: Om du köper från Amazon kanske du inte kan ange färg.)

Exklusiv 20% rabatt på alla petmate -produkter
För medvetna kattläsare!

Använd kod HappyCat vid kassan

*The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att ge ett sätt att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser. The Conscious Cat är en affiliate -partner till Petmate och Jackson Galaxy. Detta innebär att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Jackson Galaxy Ground and Air Prey Wands
Jackson Galaxy Butterfly Ball
Jackson Galaxy Go Fish
Galaxy Spiralexclusive 20% rabatt på alla petmate -produkter
För medvetna kattläsare!

Du kanske också gillar:
Granskning och giveaway: The Jackson Galaxy Collection av Petmate

Jackson Galaxy Collection av Petmate låter katter spela som naturen avsedd

Jackson Galaxy Collection av petmate vinnare

«Fråga kattens beteende med Dr. Marci Koski: Katten täcker inte kulllådavlagringar, katt som drar ut päls och mer
Granskning: Tnull