Död av 20 hundar i Arizona Kennel

Död av 20 hundar i Arizona Kennel

Senast uppdaterad den 4 juli 2014 av valpläckor Lämna en kommentar
20 hundar upptäckte döda i Arizona Kennel

x

Så många som 20 döda hundar hittades fredag morgon av arbetare på den miljövänliga tunnlands boardinganläggning i Gilbert, Arizona. Det rapporterades ursprungligen att det fanns 17 dödsfall i hundar, nu har vägtull stigit till 20. En av hundarna tuggade tydligen med en luftkonditioneringsladd som ledde till att hundarna dör av varm utmattning över natten. Regionala myndigheter kallar det en tragisk olycka.

Arbetare på anläggningen inspekterade senast på hundarna kl. 23, när de dök upp för arbete nästa morgon klockan 05:30 var hundarna avlidna. Kennlarna var utanför staden när evenemanget inträffade. De dök upp backhuset fredag kväll och började ringa telefonsamtal till hundägarna. Vissa hundägare rapporterar att när de dök upp för att hämta sina hundar på lördag morgon fick de höra att de hade rymt.

Doug Hart var ute och letade efter sin systers hund som uppenbarligen hade rymt. Han pratade med USA Today samt sagt “min mamma såväl som alla dessa människor har kört runt och letade efter sina hundar i två timmar för att upptäcka hundarna är döda i skjulet.”

Maricopa Region Sheriff’s Office undersöker ärendet. Chris Hegström från Sheriff’s Office specificerade ”Det verkar som om det i utrymmet där hundarna hölls finns en torr vägg som hundarna hade tuggat med såväl som tuggt med en elektrisk ledning som var bakom där som stängde strömmen till det Slutet på byggnaden ”såväl som” vid denna tidpunkt verkar det som en tragisk olycka. ” Från och med söndag kväll har inga anklagelser lämnats in.

Rekommenderad läsning:

Wimbledon -mästaren Andy Murray räddar hund

Sök efter Michigan Canine Pack intensifieras

Hund med huvudet fastnat i burk räddat i Detroit