Katter väljer dig … välj nu en skyddskatt!

Utgivarens anmärkning: Den här kolumnen är den tredje i en serie “Countdown” som belyser tio 10 -årsjubileum GoodNewsForPets.com iPad ™ -tävlingsvinnare, lite av “berättelsen bakom historien. Mästaren Jennifer Goddard upptäckte tröst i en bedårande bit katt som heter Pumpkin medan hon var arbetslös och arbetade på ett regionalt skydd. Hon är en enorm förespråkare för katter såväl som ett stort fan av ASPCA. Kolla in exakt hur de hjälpte henne med hennes andra katt, varför hon naturligtvis valde ASPCA för att få sin $ 500 matchande donation för att hjälpa andra husdjur.

Jennifer Goddard

Varför fick du din matchande donera till ASPCA när du vann din iPad ™?

Jag är glad att en donation gjordes till ASPCA. De hjälpte min 5-åriga katt Quentin Crisp tillbaka 2001 med bidragna veterinärtjänster när jag var i en omständighet som jag inte kunde betala för den vård han behövde. Quentin hade plötsligt etablerat en urinvägsblockering såväl som ASPCA var den enda platsen som var villig att hjälpa oss.

De sa: “Ta honom in direkt och inte oroa sig för återbetalning – bara betala vad du kan när du kan.” De gjorde vad de kan för att hjälpa Quentin men blockeringen var lika mycket. Eutanasi var det enda alternativet. Jag betalade slutligen tillbaka dem, men jag är fortfarande oerhört tacksam för dem, så jag var oerhört upphetsad över att kunna ge tillbaka med denna donation, en fantastisk metod för att börja 2011.

Hur hörde du om GoodNewsForPets.com?

Jag upptäckte GoodNewsForPets.com med en Google -bläddring medan jag letade efter bra tips för husdjurssäkerhet.

Hur hörde du om tävlingen? Vad tilltalade dig?

Jag hörde om tävlingen med webbplatsens primära sida. Jag trodde att det var en fantastisk metod att dela min berättelse om pumpa samtidigt som jag främjade värdet av adoption och frivilligt arbete på djurskydd, som är underbara metoder för att ge tillbaka till djur.

Hur planerar du att använda din iPad?

Jag är en frilansförfattare såväl som redaktör så iPad är en omedelbar uppgradering till min 3-åriga bärbara dator såväl som det är extremt kort batteritid! Jag ser verkligen framåt för att vara mer mobil med mitt arbete!

Vad gör dig till en kattperson?

Jag gillar alla djur och har alltid haft alla typer av husdjur under hela mitt liv men katter är närmast mitt hjärta eftersom de väljer dig. Medan hundar tenderar att gilla alla, är katter extremt selektiva om vem de gillar och gör det möjligt att gilla dem.

Skulle du föreslå att du antar en skyddskatt?

Absolut! Jag har omfamnat varje katt jag någonsin har haft – allt från skyddsrum. Som volontär för ett djurskydd motiverade jag alltid hushåll att se bortom kattungarna (som omfamnades inom några timmar, vanligtvis) samt tänka på de äldre katterna som skulle vara den mest uppskattande av ett kärleksfullt hus och familj.

Något annat att lägga till?

Så snart jag var i en mycket bättre monetär position betalade jag snabbt ASPCA i sin helhet för det arbete de gjorde för att försöka rädda mitt katt quentin 2001; Jag är emellertid oerhört tacksam till GoodNewsForPets.com för att jag ska göra möjligheten att verkligen betala sin goodwill framåt med $ 500 -donationen. Säg tack till dig!