Granskning: Nomnomnow Fresh Food for Cats

Denna publicering sponsras av NomnOmow samt innehåller affiliate -länkar*

Katter är obligatoriska köttätare, vilket innebär att de kräver kött i sin dietplan för att frodas. Deras system är inte utformade för att smälta kolhydrater. En rå diet är en av de allra bästa metoderna för att uppfylla katternas näringsbehov, men rå mat, till och med en kommersiellt förberedd rå diet, kan överträffa komfortnivån för vissa kattföräldrar. Jag tror inte att det är nödvändigt att ta en “allt eller ingenting” -ställning när det gäller kattens näring, men jag tror att det är viktigt att mata våra katter en dietplan som är så minimalt bearbetad som möjligt.

Det finns få val för minimalt bearbetade färska kokta dieter på marknaden. Ett av de senaste erbjudandena kommer från Nomnom nu.

Om nomnomnow

Nomnomn grundades 2015 samt med huvudkontor i Oakland, CA, och levererar hälsosamma såväl som näringsrika husdjursmat med färska ingredienser av restaurangkvalitet. Maten tillhandahålls direkt till ditt hem. Nomnomnow måltider tillagas regelbundet i företagets regionala FDA-kompatibla kök. Måltiderna är individuellt proportionerade, skräddarsydda för att tillgodose de specifika näringsbehovet för varje husdjur, samt beredda att tjäna utan någon förberedelse.

Veterinär formulerad, med färska ingredienser

Formulerad av Dr. Justin Shmalberg, klinisk partnerprofessor samt servicechef, integrativ medicin, vid University of Florida College of Veterinary Medicine, alla Nomnomnows formler innehåller endast färska ingredienser.

All mat är mänsklig klass

Vitaminer är alla naturliga

Alla recept uppfyller AAFCO (Association of American Feed Managen tjänstemän) krav

Recept är gjorda av endast en handfull ingredienser: kött, grönsaker, friska oljor samt ett vitamin samt näringsblandning.

Inga tillsatser, inga konstgjorda ingredienser

Individuellt portionerade måltider för att passa din katt kaloribehov

Enkel öppen påse: bara riva öppen.

Levereras färskt till din ytterdörr

Alla måltider tillhandahålls färska, inte frysta. Du kan sedan frysa måltiderna såväl som tina efter behov. Sändningen är gratis, med veckovis, två veckor, samt månatliga val som erbjuds beroende på plats till alla 48 sammanhängande amerikanska stater. All förpackning är återvinningsbar. Nomnomnow använder Auto-Ship Business Model, men subkriptioner uppdateras, redigeras eller avbryts snabbt.

Två proteinrika recept för katter

Nomnomnow för katter erbjuder två proteinrika färska kattrecept: fjäderfä chow meow (kycklinglår, bröst och lever) samt smakfull fiskfest (tilapia samt lax.)

Att sätta nomnomow på testet

Eftersom jag inte matar eller föreslår fisk förutom som en tillfällig behandling, begärde jag fjäderfächowen Meow.

Måltidsstorlekarna var enkla att öppna. Lukten påminde mig lite om fjäderfägrytan som min mamma använde för att göra.

Jag var inte säker på om Allegra såväl som Ruby skulle acceptera strukturen. De används för rå mat såväl som enstaka konserverad mat, såväl som Nomnomnows struktur, medan som en paté, inte är lika fuktig som maten de används till. Jag borde inte ha orolig – de båda inhalerade sina måltider! Det enda de lämnade efter var de ganska stora bitarna av spenat.

Jag gillar konceptet med en färsk kokt mat, liksom den delstora förpackningen såväl som huskong gör detta till ett utmärkt val för kattföräldrar som vill ha färsk hälsosam mat utan att behöva laga sig själva.

För mer information om Nomnomnow, såväl som att beställa, se.

Specialerbjudande – endast begränsad tid
Få 20% rabatt på din allra första beställning, som innehåller prover av alla recept

Nomnomnows garanti för vårdkvalitet: Om klienter inte ser skillnaden i den nya Nomnomnow-dietplanen kan göra efter 30 dagar kommer Nomnomnow att köpa sin nästa beställning ($ 40 gräns).

*FTC -avslöjande: Jag fick dessa produkter för utvärdering utan kostnad. Jag fick också en avgift för att fungera dessa produkter. Att få den gratis produkten såväl som avgiften påverkade inte min recension. Alla utvärderingar på Mindful Feline kommer alltid att visa min ärliga såväl som opartisk åsikt, eller, som situationen kan vara, Allegra såväl som Rubys ärliga såväl som opartisk åsikt. Mindful Feline är en deltagare i Nomnomnows affiliate -program. Detta innebär att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Om nomnomnow
Veterinär formulerad, med färska ingredienser
Levereras färskt till din ytterdörr
Två proteinrika recept för katter
Att sätta nomnomow på testet
Specialerbjudande – endast begränsad tid
Få 20% rabatt på din allra första beställning, som innehåller prover av alla recept

Du kanske också gillar:
Granskning: Små färsk mat för katter

Nomnomnow introducerar Range Pack för katter

Varför högkvalitativa frågor: färsk mat för katter

«Fråga kattdokumentet: diabetisk katt med njursjukdom, katt som överskattar, katt med ögonskada
Brodie Fund: A Beacon of Hope for Cats with Cancer »

2 kommentarer till RevIEW: Nomnomnow färsk mat till katter

Nomnomnow säger:

20 juni 2018 kl 17:37

Hej Connie,

Tack för att du påpekade detta, informationen om vad morötter kan erbjuda våra katt goda vänner är verkligen felaktig på vår webbplats. Vi vill allvarligt be om ursäkt för detta. Var säker på att vi kommer att fixa det här felet direkt eftersom hälsan och hälsan hos våra Nommers är vårt främsta problem såväl som vi vill se till att vi tillhandahåller exakt information till alla de kärleksfulla husdjursföräldrarna där ute. Det är underbart att du är välinformerad om kattens näring såväl som vi kan verifiera att du har rätt-CATS kan inte bearbeta betakaroten som en källa till vitamin A. Snarare har Dr. Justin Shmalberg inkluderat morot i våra recept sedan betakarotenen som en källa till vitamin A. kan tjäna som en stor naturlig antioxidant för katter. Återigen är vi extremt ledsna för det här felet i slutet; Vi uppskattar mycket mycket att du uppmärksammar detta.

Svar

Connie – Tails från Foster Kitties säger:

19 juni 2018 kl. 07.43

Morötter för vitamin A? Har de misslyckats med att komma ihåg att katter är obligatoriska köttätare och inte kan bearbeta betakaroten till vitamin A?

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ