ROUNDUP 65: FAVORITA DOG -artiklar och VECKA VÄG

Roundup 65: Favorit Dog Articles & Vechs of the Week

Senast uppdaterad den 6 mars 2017 av valpläckor 2 kommentarer
Från varför det känns som att sörja en människa när våra älskade hundar dör för att ompröva hur vi marknadsför adopterbara djur, här är mina favorithundartiklar i veckan.

x

Husdjur

0 sekunder av 34 sekunder

leva
00:00
00:34
00:34

Veckans favorithundartiklar

När min hund dog förstod jag inte varför det kändes som att en människa hade dött
Rörande tittar på hur många av oss som känner enorm sorg när en hund passerar. Och en titt på forskningen bakom varför vi betraktar dem mer än “bara hundar”, utan snarare en del av familjen.

“Är hon räddning?” Ett öppet brev till uppfödar hatar
Det är lätt att fastna i djurräddning, och som alla rörelser har den några hardcore förespråkare som kan vara ganska polariserande. Innan du gör några snabba bedömningar om någon eftersom de själva inte räddade, läs den här artikeln.

Förutsäger valptester vuxen hundbeteende?
Har du hört dumma saker som “Rulla valpen på ryggen” och se hur han svarar? Visar sig att de “tricks” för att räkna ut en valparpersonlighet verkar vara mycket mindre ansedd än vi trodde. Nya resultat hjälper till att fördriva uppfattningen att en valparegenskaper kommer att vara en bra förutsägare för hans beteende som vuxen.

Marknadsföring är inte adoptionsrådgivning: Håll dem separata, spara fler liv
Intressant tag på hur vi kan stänga av potentiella adoptörer på det sätt vi väljer att skriva om hundarna som behöver hem.

Antag inte att min hund är vänlig
Bra artikel som tar upp frågan om varför vi låter våra hundar närma sig varje konstig hund de möter. Vi låter inte våra barn springa upp till varje främling, varför antar vi att det är ok för hundar?

Confessions of a Vet Tech – Jag hjälper DeClaw Cats
Ärlig blick på det inte så enkla förfarandet för att declawing, och varför det lyckligtvis blir en mycket mindre acceptabel praxis över hela landet. (Inte hundrelaterad jag vet, men en mycket viktig fråga som tas upp i denna veckor Blogg The Change for Animals Hop)

Veckans favorit hundvideor

Vi är inte klara ännu …

Ingenting som en Corgi Pool Party.

Den inspirerande sadien

Rekommenderad läsning:

Roundup 98: Favorit hundartiklar, videor och affärer i veckan

Roundup 87: Favorit hundartiklar, videor och affärer i veckan

Roundup 33 – Favorit hundartiklar, affärer och videoklipp