Färg mig Bella!

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore7

Hej EveryPawdy! Det är jag, Bella. En hel del av mina furrender har försökt prata mig om att komponera en bok om mina äventyr, men * suck * Jag förstår bara inte var jag ska börja! Som pombassadör för södra Kalifornien Pomeranian Rescue får jag gå till en hel del olika platser. Och jag är glad att avslöja att jag på samma sätt bara har vunnit DogTV -tävlingen för Doggy borgmästare i Los Angeles! Jag skulle dock hellre titta på bilder, liksom det verkar vara mycket lättare med tanke på att jag inte kan kolla in ändå. Så med tanke på det har jag satt ihop några av mina föredragna foton samt förvandlat dem till skisser för att säkerställa att de kan skrivas ut och tillhandahållas till barn till färg. Högerklicka bara på varje bild och klicka sedan på utskriftsfoto för att skriva ut dem. här är de:

Det här fotot togs av mig i min barnvagn vid flygterminalen när jag åkte till Evansville, för att tejpa PetMeds TV -reklam! Du kanske kan upptäcka det ursprungliga färgfotoet i mitt Facebook -album på uppsättningen av Petmeds Industrial för att ge dig en antydning om de äkta färgerna.

Det andra fotot är jag i min St. Paddy’s Dress, liksom du kan upptäcka färgfotoet här. Det får inte finnas något fel med vilken färg jag har på mig!

Det tredje fotot är en av Mommys favoriter, liksom mitt också! Det här var jag som modellerade med en valentin Bella Blankie som var extremt speciell, liksom mamma fick en konstnär att producera den här bilden i pasteller såväl som det är verkligen vackert!

Detta är ett foto som togs av en Furrends mamma, liksom det verkligen visar mitt leende, tror du inte? Stor tandvård är avgörande för ett ganska leende.

Det här fotot togs av mig när jag inte förstod att jag fotograferades, så det är helt naturligt och avslappnad om det som mamma bara älskar.

Det här är det mest vinnande fotot av dem alla: det är det som jag vann Petmeds Next Pet TV -stjärnan med, samt att kolla in det ger tillbaka sådana glada minnen!

Det sista fotot är en som mamma älskar, liksom det togs av mig på uppsättningen medan jag tejpade reklamen. Mamma säger att jag bara glödar.

Kom till min Facebook -sida på Bella Pomeranian och titta med mina album, bilderna är där för att alla ska njuta av!

Kärlek,

Bella