Blue Buffalo Pet Food: A Healthy Choice

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore1

En av de bästa sakerna du kan göra för ditt älskade husdjur för att garantera en livstid av god hälsa är att välja en högkvalitativ, näringsrik husdjursmat. Med de olika hund- och kattmat som finns tillgängliga kan det att välja den bästa maten för ditt husdjur som en skrämmande uppgift. Det enklaste du kan göra är att börja med att läsa etiketten, som listar ingredienser vid köp av vikt. Fokusera på de första ingredienserna, som utgör huvuddelen av vad som finns i maten, och se till att den första ingrediensen som noteras är ett specifikt, kallat riktigt kött som kyckling, kalkon, lax, lamm eller nötkött till exempel. Leta efter en form av friska kolhydrater som brunt ris eller sötpotatis och en hälsosam källa till animaliskt fett som fjäderfäfett och fiskolja. Ingredienser för att undvika i ditt husdjurs mat inkluderar konserveringsmedel, biprodukter för kött, syntetiska färger och smakämnen och majs, vete och soja som är fyllmedel.

Petmeds har nu en rad friska blå buffel helt naturliga husdjursmat som tillverkas i USA. Om du tittar på etiketten ser du att den första ingrediensen är verkligt kött (avbenad kyckling, lamm eller fisk), och det finns aldrig någon kyckling eller fjäderfä biprodukt, majs, vete, soja eller syntetiska färger, smaker eller smaker eller konserveringsmedel. Blå hund- och kattmat har också hälsosamma fullkorn och färskskurna grönsaker och frukt. Om du tittar noga på Blue Buffalo torra matformler, ser du små mörka bitar; Det här är “LifeSource” -bitar som inkluderar en blandning av vitaminer, mineraler och antioxidanter för att garantera att din hund eller katt får optimal näring.

Eftersom våra djur inte kan välja sin egen mat är det upp till oss att välja för dem. Om du inte skulle äta det, borde du mata det till ditt älskade husdjur? Om du bestämmer dig för att byta hund eller katt till en mycket mer näringsrik mat som blå buffel, kom bara ihåg att göra brytaren gradvis för att undvika matsmältning.

Djur mat