Gå din hund 101 mil (dag 3)

Ace samt jag gick 2,98 mil i morse. Jag märkte att fåglar sjöng för första gången på månader. Massor av fåglar. Jag tror att de hade en fest.

Jag låter mutt ta med en gammal frisbee som han upptäckte samt stal från en av våra grannas skräphögar. Uppenbarligen fick ett fåtal inte det memo att det inte fanns något skräphämtning förra veckan eller den här veckan i Fargo.

När Ace liksom jag kom till parken lät jag honom springa av koppel såväl som han blev ganska fixerad på leksaken. Min mutt är konstig med frisbees. Han besatt inte över att hämta dem så fattiga som han gör med en tennisboll, men han vill rippa frisbees till strimlor. Denna frisbee tillverkades av repmaterial såväl som annat tyg, liksom den förstördes efter cirka tre kast.

Hur som helst, när det var otrovärdigt, gjorde jag mutt “släpp den” såväl som “lämna den.” Detta var en bra metod för honom eftersom jag fick honom häl av koppel och ignorera leksaken.

På vår nästa lugn promenad kommer jag att ta med en tennisfär i min högra hand. Detta är en stor mental övning för Ace eftersom han måste fokusera på att ha på min vänster och gå vidare snarare än att besätta över sfären till höger. Det är extremt svårt för honom, liksom det är något jag inte har gjort med honom på länge.

April Miles: 8.97

Hur många mil har du?