Bekännelse: Jag är en schampo hoarder

av Michell Evans
22 maj 2018
”Åh Michell. Jag har problem med hamstring av schampo. Jag går till mässor och upptäcker om nya schampon och sedan får jag dem. allihopa. Om jag checkade ut på Facebook att någon gillar ett schampo för en specifik kapptyp, får jag det. Om en ny produktlinje kommer ut, vill jag vara den allra första att använda den. Under åren har jag etablerat ett stort problem. Jag har så många. Jag har gallon kannor, åtta ounce-flaskor, trattar, blandar flaskor samt prover som alla täcks i husdjurshår samt utan kontroll! Jag skulle vilja minimera min samling men det är svårt att förstå vad jag verkligen kräver att behålla. Kan du hjälpa?” – Beth

Beth, du är inte ensam. Massor av groomers har detta problem. Det är ett bra koncept att få hjälp av kompisar såväl som hushållet för att hjälpa dig med processen att rensa ut din produkt hamst. Det finns på samma sätt betalda yrkesverksamma för att hjälpa till med denna process om dina kompisar såväl som hushållet snabbt snabbt övertalas att ¼ av en gallon av utgått blekande schampo med ett skadat lock har värde. Det gör det inte.

Ta först allt – och jag indikerar allt – ut av utrymmet utom badkar, skötselbord, hyllor, förvaringsmöbler samt allt annat som inte är fäst. Detta är en bra tid att skicka in städbesättningen. De kan verkligen få platsen ren medan alla produkter såväl som leveranser är ute i rummet. Ta chansen att steg hyllor såväl som förvaringsskåp samt rengöra håret bakom dem såväl som under dem. Kanske kolla in att flytta några saker för ett mycket bättre arbetsflöde. På samma sätt är målning såväl som reparationer, om det behövs, mycket lättare att göra i detta skede.

Ställ in tre områden till tre områden eller containrar. En behållare måste vara för skräp. Alla utgångna produkter går hit, tillsammans med produkter som inte har använts under de senaste tolv månaderna. Alla typer av produkter som har skadat containrar måste också kastas bort.
Annonser

Det andra området eller behållaren måste vara för donationer. Donationer är en exceptionell metod för att minska din samling utan att kasta bort produkter. Det finns många välgörenhetsorganisationer som kommer att använda dessa produkter till stor användning. Många välgörenhetsorganisationer accepterar endast icke -öppnade, icke -expirerade produkter. Detta är en fantastisk plats för produkter som du köpte i multiplar bara för att upptäcka att du inte tycker om dem. Dessutom kan flaskorna som inte kan utnyttjas av utgångsdatumet gå hit. Regionala uppfödare, kennelklubbar såväl som skyddsrum kommer alla lyckligtvis att ta dem från dina händer.

Det tredje området eller behållaren är där du lägger vad du håller. För detta område tänk på att ha högst sex slags schampo samt tre slags balsam. Många skönhetssalonger kan fungera bra om de har en av följande; Ett bra rengöringsschampo med en doft som dina klienter gillar, hypoallergen schampo, tårfritt schampo eller ansiktsbehandling, lopp eller lopp samt kryssar schampo (beroende på område), anti -itch schampo, blekning eller ljusare schampo, lätt grädde, medium balsam liksom tung balsam. Massor av skönhetssalonger upptäcker att de kan göra med ännu mindre variation. Det finns inget krav på att ha flera produkter som gör exakt samma sak.

Överväg att beställa en rutin beroende på exakt hur mycket utrymme du har för lagring. Om du har fantastiska erbjudanden såväl som du går med schampo såväl som balsam, köp bara två gånger per år. Om du har mindre förvaring såväl som din skönhetssalong går med produkten snabbt, köp kvartalsvis. Försök att förhindra att du beställer små belopp varje månad för att förhindra höga fraktkostnader. Massor av affärer kommer också att erbjuda en situation rabatt, vilket gör större beställningar mindre ofta till en mycket bättre affär. köp bara vad du behöver!

Överväg att begränsa ditt lagringsområde. Om du har femton hyllor för att lagra schampo kommer du sannolikt att fylla alla femton hyllor. Minimerat förvaringsområde kan hjälpa dig att bromsa dina hamstringsbesök. När du lägger de produkter som du håller tillbaka i bad- eller lagringsområdet, ta chansen att organisera dem på en sådan metod att allt som är bekvämt. Tänk på att organisera produkterna efter utgångsdatum. Tänk på pumptoppar för Gallon -kannor för att göra det mycket lättare att ransonera produkter.

När du testar en ny produkt eller produktlinje väljer du en testgrupp för din produkt. Välj så mycket som sex hundar med sex olika kapptyper samt livsstilar. Köp tillräckligt med produkter för att bada alla sex hundarna tre gånger. Normalt kommer en gallon att göra. Att verkligen testa en produkt tar tid, tålamod och bra skivor.

Bad varje husdjurshund för de kommande tre besöken i de nya produkterna. Fråga dig själv oro som; Exakt hur snabbt sköljer produkterna från pälsen? Exakt hur snabbt torkade pälsen efteråt? Var produkten användbar för detangling? Varnull