Mutts på Westminster? Tja, bara i smidighet

Är detta bara ett sätt att få mycket fler tittare? Ett sätt att se mindre ut … snobbig?

Westminster sa på sin webbplats att det kommer att tillåta hundar med blandade raser att tävla i sitt första Agility Championship som kommer att äga rum idealisk före dess 138: e årliga Purebred Pet Dog Appeant.

Mutts kan naturligtvis inte tävla i överklagande -tävlingen, som bedömer en renrasig husdjur på hur väl han uppfyller sin ras ”standarder.”

Jag måste säga att jag älskar att njuta av Westminsters Purebred Pet Dog Show. Jag är ägare till en “All American Dog” men det finns något fantastiskt med varje speciell ras. Det är kul att njuta av dem tävla, och jag beundrar det arbete som går till att visa en hund.

Jag kommer absolut att ställa in för att njuta av både Agility -tävlingen och All Breed Pet Dog Show.

Jag kommer att vara för att vara för dem Mongrels.

Relaterade artiklar:

När ska man träna en valp för smidighet

Hur smidighetsträning gäller för all husdjurshundträning