H2O4K9 rostfritt stål hundflaska samt skål – in för utvärdering

Denna publicering kan inkludera affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från verksamheten som diskuteras i det här inlägget.
Vi var glada över att nyligen få H2O4K9 rostfritt stål hundflaska samt skålen i posten för granskning. Eftersom många av er förstår är vi guide Canine Puppy Raisers såväl som vi för närvarande ökar vår tredje guide Canine Puppy in Training, Dublin. Som en guide Canine Puppy Raiser tar vi våra valpar nästan överallt såväl som vi alltid är på krav på en stor hundvattenflaska såväl som Canine Travel Bowl.
Om du har följt vår blogg ett tag kommer du sannolikt att tänka på några av vår tidigare hundflaska av hundar samt resor med hundskål. Som vi diskuterade tidigare var vi extremt glada över H2O4K9 -hundflaskan såväl som skålen eftersom denna hundprodukt inte är en separat flaska såväl som skålen, men istället fungerar skruvlocket som hundskålen. Som en extra förmån fick vi också H2O4K9 NeoSling för att hjälpa till att bära vår helt nya hundskål såväl som flaskan när de är ute såväl som ungefär.
Här är några av detaljerna på produkten:
H2O4K9 rostfritt stål hundflaska samt skål
Som vi diskuterade tidigare har vi redan utvärderat ett antal olika resebanor och flaskor. Hittills är våra föredragna stilar liknande H2O4K9 -vattenflaskan där skålen såväl som flaskan är ett system istället för två separata bitar (en skål samt en flaska).

Här är några av statistiken på vattenflaskan H2O4K9 för hundar:

Produktfunktioner
18/8 rostfritt stålflaska
100% återvinningsbar
Passar ryggsäckar / kopphållare såväl som cykelburar
Bra klipp för att ansluta H2O4K9 -flaskan till ditt bälte
Vikter mindre än 1 kg

Produktbeskrivning
H2O4K9 rostfritt stål vattenflaskor för din finaste vän. Oavsett om det är ute på spåret, på stranden eller för arbetande hundar som serverar samhället. Din finaste goda vän är värd en vattenflaska utvecklad för deras behov. H2O4K9 rostfritt stål vattenflaskor. Varje hund behöver vatten. Är den allra första såväl som bara rostfritt stål vattenflaska som är särskilt utvecklad för K9/hundmarknaden. Perfekt för parken, promenader, vandringar, cykelturer, sökning/räddning, camping, semester, strand, hundshower samt utnyttjar i din bil. Erbjuder färskt rent vatten 100% helt fritt från alla typer av östrogenaktivitet (EA) kemikalier inklusive BPA såväl som ftalater. Bärbar, enkel riskfri och sanitet för din hund när som helst. Vanlig flaskor som passar koppar, cykelburar, ryggsäckar etc. Tillverkade med rostfritt stål med matkvalitet som är icke-lakande. Miljövänlig färgfinish. Hela produkten är 100% återvinningsbar såväl som hållbar.

Neosling

Produktbeskrivning
Snyggt, bekvämt och praktiskt sätt att ta med dig vatten var du än går!
Mjuk & stretchig neopren justerbar rem passar bekvämt över axeln!
Isoleringsmaterial håller vatten kyliga timmar längre!
Perfekt för promenader, stranddagar, dagsvandringar, mässor, semester osv!

Min allra första uppfattning av H2O4K9 rostfritt stål hundflaska samt skål
Nu när vi har alla detaljer från metoden, låt mig berätta för dig våra allra första intryck av H2O4K9 rostfritt stålflaska såväl som Canine Bowl. Vi är alltid glada när vi får en ny hundprodukt i posten såväl som H2O4K9 -paketet var inte annorlunda. När vi först drog ut flaskan ur lådan var vår allra första uppfattning att detta verkligen var en högkvalitativ flaska och skål av hög kvalitet. Vi blev behagligt förvånade över att också upptäcka den röda neopren neosling i vårt bunt.
Vi var glada över att upptäcka att flaskan var konstruerad av ett rostfritt stål av hög kvalitet och hölls i våra händer kändes extremt motståndskraftigt mycket mer än någon typ av de andra hundskålarna eller flaskorna vi fick tidigare. Vi lekte med flaskan lite tag, öppet. Klippade locket, sköljde ut det, tillsatte vatten, satte det i neoslingen, kastade den över axeln och eliminerade karibinen.

Några saker som vi hade blandade åsikter om:
Vi upptäckte att H2O4K9 -vattenflaskan kom med en karibiner som vi inte trodde att vi någonsin skulle utnyttja främst eftersom vattenflaskan, tom eller full, skulle frustrera dinglande från vår ryggsäck av en karibiner så att vi snabbt eliminerade den. Vi planerar emellertid att fästa flaskan vid karibinen till ett antal objekt inklusive vår ryggsäck som en del av vår recension.
En andra sak som vi upptäckte var att även om vi gillade det neosling vi alltid tar med en ryggsäck runt på våra guide hundutflykter, ryggsäck eller vandring så även om neoslingen var stor skulle vi troligen inte använda den regelbundet.
Slutligen satts flaskan i två delar, en flaska samt en skål. Vår preliminära observation var att detta kan vara en positiv såväl som negativ. Men vi kommer att identifiera onull