[Ny produkt] Preva Medicerade våtservetter Keep Bakterier i fjärr

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Att hålla husdjur rena kan vara en utmaning. Att spela utomhus, resor in såväl som ur kullen, eller till och med njuta av en otrevlig godbit som glass kan ringa samtal för en snabb rengöring. En fuktig tvättduk dödar inte bakterier såväl som ett bad varje gång ditt husdjur är lite otrevligt är inte praktiskt. Vad är den allra bästa metoden för att hålla ditt husdjurs ansikte, tassar och botten rena mellan schampon?

Håll bakterier i fjärr med prevas medicinerade våtservetter

Alla husdjursföräldrar förstår att husdjur är benägna att komma in i klibbiga situationer. Att ha en praktisk antibakteriell torkning nära till hands kan minska spridningen av bakterier i hela ditt hem.

Prew -medicinerade våtservetter är en fantastisk metod för att hålla ditt husdjur rent mellan schampon. Poppa bara toppen, dra ut en fuktig, engångshandduk samt torka bort smuts från tassdynor, mellan tårna, under naglar, i hudveck eller någon typ av område som behöver rengöras.

Varje torkning är blötad med ett speciellt naturligt antimikrobiellt medel som kallas Nisin. Nisin är effektiv mot ett brett utbud av bakterier inklusive Staphylococcus aureus, S. intermedius samt S. schleiferi. Den fantastiska nyheten är att även om Nisin är kraftfull mot bakterier, är det försiktigt för dagligt bruk.

PREVA -medicinerade våtservetter är perfekta att använda på husdjur med heta områden eller de som är benägna till bakterieinfektioner. Att hålla problemområden rena mellan medicinsk schamponering kan hjälpa till att läka och förhindra spridning av bakterier.

Nästa gång ditt husdjur behöver lite fräscha upp, nå prevas medicinerade våtservetter. De är en snabb men ändå effektiv metod för att torka bort bakterier såväl som allt annat som ditt husdjur får in.