Singlar Mixer for Animal Lovers

Det här inlägget kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som diskuteras i det här inlägget.
Är du en hund- eller djurälskare? Har du alltid tänkt hur fantastiskt det skulle vara att träffa den idealiska någon som älskar din hund lika mycket som du gör? Den här helgen kan vara din chans att träffa den speciella någon.
När jag bläddrade i Irvine Animal Care -webbplatsen stötte jag på Love Me, Love My Pet Singles Mixer för djurälskare. Det verkar som ett bra sätt att träffa nya människor som älskar djur. Det påminner mig lite om att filmen borde älska hundar med John Cusack och Diane Lane. De träffas genom hennes personliga annons för “Must Love Dogs” som jag antar liknar att träffa någon genom en djurälskare singelblandare …
Här är detaljerna:
Vad: älskar mig, älskar min husdjurs singlar mixer var: Irvine Animal Care Center, 6443 Oak Canyon, Irvine, Kalifornien När: lördag 16 maj 2009 16-17
$ 30 per biljett om den mottas senast 6 maj (Oops missade redan den tidsfristen) $ 40 per biljett efter 6 maj.

Denna händelse är öppen för alla djurälskare, och hundägare kan ta med en väl uppförd spayed eller kastrerad hund per deltagare.
Aktiviteter inkluderar: spel, husdjurstävlingar, mat, lotteri/auktion, träffa nya människor.
Om du är intresserad av att gå till singelblandaren har Irvine Animal Shelter ett formulär på deras webbplats på Love Me, Love My Pet Singles Mixer.
Har du eller har du någonsin deltagit i en djurälskare singelblandare? Träffade du din partner genom dina husdjur?
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – idealisk för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtugga vi gillar: Natural Farm Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Canine Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: bondens hund – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk hundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.