Möjlighet för din hund att prova ett glukosamintillskott gratis

som Mutt samarbetar med ett företag som gör ett flytande glukosamintillskott för hundar som kallas Rejenease (AFF -länk).

Produkten är nu tillgänglig på Amazon och är gjord med ingredienser för mänsklig klass.

Glukosamin är ett tillskott som kan stödja friska leder i alla hundar men särskilt för äldre hundar som visar tecken på artrit. En av de extra fördelarna med ett vätsketillskott är att du enkelt kan lägga till den i din hunds mat eller vatten.

Min 8-åriga labbmix ess har haft ömma leder på sistone, som jag skrev om igår, så jag är upphetsad för honom att prova produkten också.

Om du tror att din hund skulle kunna dra nytta av glukosamin har du möjlighet att beställa en flaska Rejenease gratis i utbyte mot att skriva en ärlig Amazon -granskning av produkten.

Så här fungerar det:

1. Lämna en kommentar för att låta mig veta att du är intresserad av att beställa glukosamin till din hund. (Måste ha en amerikansk postadress för att vinna.)

2. Jag väljer 10 vinnare slumpmässigt den 14 november.

3. Vinnarna får en kupongkod för att beställa en flaska gratis.

4. Vinnarna kommer att gå med på att publicera en ärlig recension av produkten på Amazon senast den 31 december.

Jag kommer att publicera min egen Rejenease -recension här på bloggen i december, och jag kan också använda en del av din feedback i min recension.

Skulle din hund vilja prova Rejenease utan kostnad?

Låt mig veta i kommentarerna!

*Grattis till Star, Chris, Alison, Rebekah, Beth och Elizabeth. Ni kommer alla att få en kupongkod för en gratis flaska. Se till ett e -postmeddelande från mig.

Glöm inte att registrera dig för min e -postlista för att få inlägg om hundträning, hundbeteende och mer.