[Giveaway] Visa ditt husdjur, kasta en behandlingssweepstakes

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore1

Katter och hundar kan kämpa för att anpassa sig till att spendera mycket mer tid ensam när deras familjer återvänder till jobbet och kör semester ärenden. För att hjälpa husdjursföräldrar att minska separationsångest, 1-800-PETMEDS® ger bort fyra PURBO-husdjurskameror med behandlingskasta kapacitet med utsikten ditt husdjur, kasta en behandling av tävlingar!

Efter en lång sommar med snuggles med ditt husdjur kan du kanske hitta dig mycket mer tid hemifrån igen, oavsett om du kommer tillbaka till jobbet eller om du förväntar dig att ha en hektisk semester.

På senare tid har veterinärer runt om i landet rapporterat en upptick hos katter och hundar som lider av separationsångest. Om du kommer att spendera mindre tid med ditt husdjur kan du hjälpa dem att justera genom att få ut det mesta av tiden du har med dem. På så sätt kommer de att vara mycket mer benägna att varva ner när du inte är i närheten.

Om du älskar att avvisa hemma med shower och filmer kan du leka med din katt eller hund istället för att sitta på soffan medan du tittar. Du kan också använda kommersiella pauser som korta träningssessioner istället för snabba.

Få din familj involverad för att se till att dina djur fortfarande får massor av kärlek och uppmärksamhet. Dina barn kan spela gömma med dina djur medan du hanterar din julshopping online. Eller istället för att köra runt för att titta på semesterdekorationer, kan du buntas och ta din familj för en lång stadsgran.

När du inte kan vara hemma med dina husdjur kan du övervaka dem för tecken på separationsångest med en purbo husdjurskamera. Det har tvåvägsljud så att du kan chatta med dina djur under dina pauser på jobbet, och du kan till och med lansera godis på dem för att belöna bra beteende när du är på väg.

1-800-PETMEDS® ger bort fyra PURBO-husdjurskameror. Alla husdjursföräldrar uppmanas att komma in i fyra chanser att vinna.

1-800-PETMEDS® Visa ditt husdjur, kasta en behandlingssweepstakes går från onsdag 4 november 2020, till måndag, 30 november 2020. Alla som kommer från 12:01 AM Eastern Time (“ET”) 4 november, 4 november, 2020 till november 30 2020 kl. 23:59 ET är berättigad att vinna. Varje vecka under novembermånaden kommer en vinnare att väljas. Det kommer att finnas fyra (4) vinnare totalt. Vinnarna kommer att meddelas via e -post den 11/10, 11/17, 11/24 och 12/1. För att ange, kolla in Prapar Your Animals Sweepstakes -sidan, ange din information och skicka in din post.